Zadnji šolski dan

V ponedeljek, 24.6., smo letošnjemu šolskemu letu pomahali v slovo.

Učenke in učenci naše šole so pripravili proslavo, s katero smo obeležili državni praznik, dan državnosti, in težko pričakovani zaključek šolskega leta.

Učenci od 1. do 5. razreda so nam zapeli slovensko himno, Rebeka nas je v kulturni program popeljala z deklamacijo pesmi Mary se predstavi, povezovalca programa, Lara in Aleks, pa sta nas spomnila, kakšen pomen ima ta praznik za nas in našo domovino. Nekaj poučnih in spodbudnih besed nam je namenil tudi ravnatelj. V drugem, zabavnejšem delu proslave smo se prepustili mislim na počitniške dni. Učenke mini gledališča so odigrale igrico Pika gre na počitnice, Stela in Filip sta poskrbela za glasbeno popestritev, plesalke plesnih šol EL1 in ADC so nas zapeljale s plesnimi ritmi. Drugošolca Andrej in Lars pa sta z deklamacijo Zadnji dan v šoli nagajivo tarnala o tem, kako je hudo, ker nas dolgo ne bo v šolo.

Za konec sta Nives Žibrik in Jadranka Ivačič predstavili šahovsko udejstvovanje naših učencev in natečaj za logotip šahovskega krožka naše šole, na katerem je zmagala učenka Anika Bajc. Njen logotip že krasi majice naših šahistov. 

Nasmejani, veseli in zadovoljni smo se poslovili in odšli počitniškim dogodivščinam naproti.

Ana Lorger

(Skupno 125 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...