Kuharska delavnica na dvorcu Zemono

V četrtek, 16. maja 2024, sta se Izak in Maks iz 8. razreda udeležila kuharske delavnice na Zemonu, ki je potekala v okviru projekta Eko okusi Slovenije.

Skupaj s preostalimi osnovnošolci iz okoliških šol sta se preizkusila v pripravi tradicionalne jote na drugačen način. Svojo jed in kuharske nasvete ter inovacije ob uporabi lokalnih sestavin nam je predstavil tudi chef Tomaž Kavčič. Na koncu smo bili vsi nagrajeni z izvrstno češnjevo sladico.

Zahvaljujemo se Regijski razvojni agenciji ROD Ajdovščina in chefu Tomažu Kavčiču za prijeten gurmanski dogodek, ob katerem smo obogatili svoje kuharsko znanje.

Mojca Škvarč

Vir fotografij: Regijska razvojna agencija ROD Ajdovščina

(Skupno 99 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...