4. in 5. dan šole v naravi

4. dan šole v naravi – nadaljevanje
… zabava s plesom je bila odlična. Sprva zadržani smo se kmalu vsi podali na plesišče in uživali v glasbi in plesu … Fantje so se nadvse izkazali, saj so bili pravi kavalirji in so punce elegantno vodili po plesišču.

5. dan šole v naravi
Po zajtrku smo začeli pakirati svoje stvari v kovčke. Bili smo malce v stiski s časom, vendar nam je uspelo pravočasno prihiteti na ladjico Solinarko.
45 minut dolga vožnja po mirnem morju je minila, kot bi trenil. Prispeli smo do Sečoveljskih solin. Učitelj Žiga nam je povedal nekaj zanimivosti o tem delu Slovenske obale, več podatkov pa smo nato izvedeli v krajšem filmu. Pomalicali smo in se spet podali na morje.
Vožnja nazaj je bila nekoliko drugačna, saj je barki nekaj časa poveljeval sošolec Aleks, ki je pravilno ugotovil, katera glasbena skupina poje pesem na radiu. Po prihodu v Fieso so najuspešnejši udeleženci šole v naravi prejeli priznanja. Pokosili smo, se poslovili od prijateljev z OŠ Loka iz Črnomlja, s katerimi smo se resnično ujeli. Ob 12.40 smo pohiteli na avtobus in … Šola v naravi v Fiesi bo vsem nam gotovo ostala v najlepšem spominu.

Svetlana Bušen

(Skupno 190 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...